Zorg

Miljoenste bezoeker op gezondheidenco.nl

De internetsite www.gezondheidenco.nl heeft dit weekend de miljoenste bezoeker gehad. De site werd vorig jaar april gelanceerd en is een samenwerking van Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant en de weekbladen van de NDC Mediagroep.

Gezondheidenco

Afbeelding: NDC Mediagroep

Het populairste artikel gaat over de hartaanval van ex-gezondheidredacteur van de LC, Gerrie Riemersma. Dit verhaal is bijna 35.000 keer gelezen. Naast de bijdragen van redacteuren Gerrie Riemersma en Arend van Wijngaarden staan er ook veel verhalen van andere dag- en weekbladredacteuren op de site.

,,Persoonlijke achtergrondverhalen werken heel goed, maar ook medische vragen worden door lezers interessant gevonden. Zo wordt er iedere dag gezocht op symptomen van een hartaanval, op slaapproblemen, op verschillende verslavingen”, vertelt redacteur Carina Twerda. In Google doet de site het ook goed. Gezondheidenco staat vaak op de eerste pagina met treffers.

Ideeën of kopij voor verhalen zijn altijd welkom!

gezondheidenco@ndcmediagroep.nl

Adverteren op gezondheidenco

Dat kan. http://www.gezondheidenco.nl/adverteren/

Lees het volgende artikel:
Carina Twerda Carina Twerda is sinds 2013 redacteur bij Gezondheid & Co. Gezondheid & Co wordt uitgegeven door uitgever NDC Mediagroep. Uitgever van Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant en 35 weekbladen in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Flevoland. Contact Mail Tweet Berichten 3342 Alle berichten van

Reageer

Ga het gesprek aan ( reacties)

Meest gelezen artikelen

Meer laden

Gerelateerde artikelen

Meer laden

Uitgelicht