Voeding

Gezonde paasbrunch + alle recepten

Met Pasen is het altijd gezellig om samen te brunchen/lunchen met familie en dit gebeurt dat ook veel. Alleen is het jammer hoeveel suiker, simpele koolhydraten en andere toevoegingen zoals smaakversterkers wordt gegeten. Vandaag laat Iris Venema een gezonde paasbrunch zien die makkelijk is te maken, en goed is voor veel inspiratie! 

DSC_0804

 

Gezonde koolhydraatarme paasstol

DSC_0827

Een paasstol! Die kan natuurlijk niet ontbreken tijdens een paaslunch. Deze is heerlijk door de cranberry spijs, en volledig gezond!

Gezonde notenbroodjes

DSC_0806

Deze notenbroodjes zijn heerlijk knapperig en koolhydraat arm, ze zijn lekker om zonder beleg te eten maar ook met hütten käse of bijv. de tonijn en eiersalade.

Gezonde tonijn- en eiersalade

DSC_0807

Bij een paaslunch kan een lekkere tonijn of eiersalade natuurlijk niet missen. Voor deze salades is geen mayonaise gebruikt!

Gezonde ei-zalm wrap

DSC_0787

Deze voedzame ei-wrap is ook heerlijk. Je kunt ze in pizza stukken snijden zodat iedereen een lekker stuk krijgt.

Gezonde perenmuffins

DSC_0810

In deze muffins zit peer met pecannoten en kaneel, wat een heerlijke combinatie!

Iris Venema test iedere week een gezond recept voor Gezondheid & Co. Ook houdt ze een blog bij: Fashion& Fruit 

 

Lees het volgende artikel:
Carina Twerda Carina Twerda is sinds 2013 redacteur bij Gezondheid & Co. Gezondheid & Co wordt uitgegeven door uitgever NDC Mediagroep. Uitgever van Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant en 35 weekbladen in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Flevoland. Contact Mail Tweet Berichten 3336 Alle berichten van

Reageer

Ga het gesprek aan ( reacties)

Meest gelezen artikelen

Meer laden

Gerelateerde artikelen

Meer laden

Uitgelicht