Zorg

ADHD en geen arbeidsongeschiktheidsverzekering

Waarom is het praktisch onmogelijk om een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten als je ADHD hebt? Marcel Ruwers worstelt al langere tijd met deze vraag en werd door vele verzekeraars afgewezen. In het televisieprogramma Radar vertelde hij zijn verhaal.

 Marcel is zelfstandig ondernemer. Hij is getrouwd, heeft een huis en is vader van Teun. Hij heeft een succesvolle onderneming als bemiddelaar van hoog opgeleid personeel. Maar hij heeft ook ADHD en wil graag een verzekering afsluiten. geen enkele verzekeraar wil hem hebben.

Marcel roept medestanders op zich te melden. Samen met Radar wil hij op zoek naar een oplossing door bijvoorbeeld in gesprek te gaan met de branche.

Lees het volgende artikel:
Carina Twerda Carina Twerda is sinds 2013 redacteur bij Gezondheid & Co. Gezondheid & Co wordt uitgegeven door uitgever NDC Mediagroep. Uitgever van Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant en 35 weekbladen in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Flevoland. Contact Mail Tweet Berichten 3336 Alle berichten van

Reageer

Ga het gesprek aan ( reacties)

Meest gelezen artikelen

Meer laden

Gerelateerde artikelen

Meer laden

Uitgelicht