Zorg

Cailin Prater werd gepest, maar ze nam geen wraak

Caitlin Prater-Haacke, werd ernstig gepest op school. Maar ze werd niet boos, ze wou zelfs geen wraak nemen. In plaats daarvan veranderde ze het in iets positiefs.

caitlin-prater

Vorige maand brak een medestudent haar kluisje open, en stal haar iPad om vervolgens nare berichtjes op haar Facebook pagina te posten. Dit kon zo niet langer doorgaan en Caitlin trok het niet meer. Er moest iets gebeuren voordat het compleet uit de hand liep. En er gebeurde iets. Ze kocht post-it notes (plakbriefjes), en verspreidde ze in de school waar ze heen ging. Op elk plakbriefje stond een mooie of motiverende tekst. Haar doel was om vreugde en vriendelijkheid te verspreiden, en het is haar gelukt. Een zeer moedige actie, en wij hopen dat mede hierdoor het pesten is gestopt. Bekijk in het filmpje hieronder hoe Caitlin het precies deed en wat de berichtjes waren die op de post-it notes stonden.

 

Bron: viralmundo.nl

Carina Twerda Carina Twerda is sinds 2013 redacteur bij Gezondheid & Co. Gezondheid & Co wordt uitgegeven door uitgever NDC Mediagroep. Uitgever van Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant en 35 weekbladen in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Flevoland. Contact Mail Tweet Berichten 3340 Alle berichten van

Reageer

Ga het gesprek aan ( reacties)

Meest gelezen artikelen

Meer laden

Gerelateerde artikelen

Meer laden

Uitgelicht