Zorg

Maag en darmen tot last? Wat moet je doen en laten?

Last van de maag. Ruim 6,7 miljoen mensen ervaart klachten en 840.000 mensen zelfs dagelijks. De klachten variëren van (brandend) maagzuur, misselijkheid, maagpijn, vol gevoel, maagkrampen tot darmkrampen.

buikpijn, acnes, verklevingen, buikoperatie, buik, ongesteld, menstruatie
De impact op het dagelijks leven is groot. Veel mensen met last worden beperkt in hun dagelijkse routine. Zo heeft men geen zin in eten en/of last van dat wat men wel gegeten heeft. Langdurige obstipatie, maag- en darmproblemen op vakantie en winderigheid in publieke gelegenheden zijn ook veelvoorkomend.

Oorzaak van klachten

Een aantal oorzaken van de klachten zijn slechte voedingsgewoontes, stress, ongezonde levensstijl, allergie en voor dames de menstruatie.

Te veel Rennie niet goed

Veel mensen wachten tot het probleem vanzelf overgaat of haalt een middeltje dat helpt om de problemen acuut op te lossen. Maar wist u dat een te grote inname van chemische stoffen als calciumbicarbonaat (werkzame stof van onder andere Rennie) schadelijk kan zijn voor uw lichaam?

De oplossing

De oplossing: snel, veilig en zonder bijwerkingen Het is bekend dat een gezonde levensstijl – veel bewegen en weinig stress – de aller gezondste levensstijl is. Echter vaak hebben we dit niet volledig in de hand. Het is goed om te weten dat er dan een middel is dat op natuurlijke wijze de maag en darmen tot rust brengt. Zonder bijwerkingen, veilig en snel werkend!

Iberogast

Iberogast is al ruim twintig jaar verkrijgbaar en in Duitsland één van de populairste middelen tegen maag- en darmklachten. Sinds kort is het in Nederland geregistreerd als officieel natuurlijk geneesmiddel.
Iberogast werkt op basis van negen geneeskrachtige plantenextracten, te weten: Bittere scheefbloem, Grote engelwortel, Citroenmelisse, Karwij, Stinkende gouwe, Zoethout, Kamille, Pepermunt en Mariadistel.

Minder maagzuur

De combinatie van deze planten kalmeert de maagzenuwen, ontspant de maagspier, reguleert de maagzuurproductie, beschermt het maagslijmvlies en reguleert het bewegingsmechanisme van maag en darmen. Zo pakt het vrijwel alle maag- en darmklachten op doeltreffende wijze aan. Iberogast is niet chemisch, zonder bijwerkingen, geschikt voor diabetici en kan zonder problemen gebruikt worden in combinatie met andere medicijnen. Alleen bij zwangerschap en borstvoeding wordt geadviseerd Iberogast niet te gebruiken.

Verpakking

Iberogast is verkrijgbaar in verpakkingen van 20, 50 en 100ml. De 20ml verpakking is ideaalomhet product eens te proberen ofomop reis mee te nemen. Bij elke maaltijd 20 druppels met een beetje water innemen en de maag en darmen komen weer tot rust! Kom naar onze winkel voor meer informatie over Iberogast.
Lees het volgende artikel:
Carina Twerda Carina Twerda is sinds 2013 redacteur bij Gezondheid & Co. Gezondheid & Co wordt uitgegeven door uitgever NDC Mediagroep. Uitgever van Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant en 35 weekbladen in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Flevoland. Contact Mail Tweet Berichten 3349 Alle berichten van

Reageer

Ga het gesprek aan ( reacties)

Meest gelezen artikelen

Meer laden

Gerelateerde artikelen

Meer laden

Uitgelicht