Voeding

Verantwoord chips eten. Groentechips

Ben jij dol op chips maar baal je ervan dat chips bijna altijd ‘niet zo gezond’ is? Lees dan vooral even verder want ik heb voor jou een zakkie chips gevonden die je gerust open kunt trekken in het weekend.Zo kun jij verantwoord(er) genieten van deze hartige snack!

tyrrells groentechips

De chips waar ik het over heb zijn van het merk Tyrrells, hun chips komt uit Engeland. Ze gebruiken ongeschilde aardappelen voor hun chips, maken GEEN gebruik van E-nummers of andere toevoegingen en bakken het in plantaardige zonnebloemolie. Klinkt allemaal veelbelovend! Maar hoe is de smaak?

Groentechips

Tyrrells heeft meerdere soorten chips in hun assortiment waaronder twee soorten groentechips. Genoeg keuze dus er zit vast een lekkere smaak voor je bij! Zelf heb ik de groentechips met rode biet, pastinaak en wortel geprobeerd. En ik zal je zeggen, ik was verrast. Ze zijn heerlijk krokant, ietwat zoetig en lekker op smaak gebracht met een beetje zeezout. Je kan echt de groente proeven. Kort gezegd: zeker de moeite waard!

groentenchips

 

Deze chips zijn tevens geschikt voor mensen die glutenvrij eten en voor mensen die veganistisch zijn!

Ken jij de chips van Tyrrells al? En wat is jouw favoriet?

 

Carina Twerda Carina Twerda is sinds 2013 redacteur bij Gezondheid & Co. Gezondheid & Co wordt uitgegeven door uitgever NDC Mediagroep. Uitgever van Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant en 35 weekbladen in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Flevoland. Contact Mail Tweet Berichten 3336 Alle berichten van

Reageer

Ga het gesprek aan ( reacties)

Meest gelezen artikelen

Meer laden

Gerelateerde artikelen

Meer laden

Uitgelicht