Zorg

Receptionist privékliniek lijmt oog van jongen dicht

De receptionist van een privékliniek in de Canadese stad Quebec heeft een oog van een jongen per ongeluk dicht gelijmd. De man assisteerde een arts nadat de kat van de familie een ooglid van het kind had opengekrabd. Dat meldt de Canadese omroep CNC dinsdag.

Foto_Oogfonds_OogtestDe moeder van de driejarige Vinnie wilde geen risico nemen, hoewel de wond niet erg gevaarlijk leek. Ze meldde zich bij de kliniek, waar maar één arts beschikbaar was. Die oordeelde dat dichten met medische lijm afdoende was. De arts riep de hulp van een collega in. Terwijl de dokter de jongen vasthield, druppelde de ander lijm op het ooglid. De man, van wie de moeder uitging dat hij een verpleegkundige of coassistent was, miste echter en lijmde het oog dicht.

Volgens de moeder was zowel de receptionist als de arts in paniek toen Vinnie ging schreeuwen. Er moest een specialist aan te pas komen om de oogleden te scheiden.

Carina Twerda Carina Twerda is sinds 2013 redacteur bij Gezondheid & Co. Gezondheid & Co wordt uitgegeven door uitgever NDC Mediagroep. Uitgever van Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant en 35 weekbladen in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Flevoland. Contact Mail Tweet Berichten 3336 Alle berichten van

Reageer

Ga het gesprek aan ( reacties)

Meest gelezen artikelen

Meer laden

Gerelateerde artikelen

Uitgelicht