Zorg

iPhone 6 voor sperma academicus

Wie met enige regelmaat een van de vele spermabanken in de Chinese miljoenenstad Sjanghai bezoekt, kan daar een iPhone 6S aan overhouden. Met de slogan ‘Je hoeft geen nier te verkopen. De Sjanghai-spermabank kan je droom van een iPhone 6S waarmaken’, werft het bedrijf donoren.

sperma, spermadonorMet de reclamecampagne wordt verwezen naar het verhaal van een zeventienjarige student uit Hunan die in 2011 een nier zou hebben verkocht om een iPhone en een iPad te kopen. Sindsdien duiken regelmatig vergelijkbare verhalen op.

De spermabank in Sjanghai zegt een iPhone met een marktwaarde van 833 euro te leveren voor zeventien milliliter sperma, wat voor de gemiddelde man vijf tot zes bezoekjes vergt. Voorwaarde is dat de donor universitair geschoold is, geen ziektes heeft en ten minste anderhalve meter lang is. Volgens de instantie heeft de reclame al tot veel donaties geleid.

Lees het volgende artikel:
Carina Twerda Carina Twerda is sinds 2013 redacteur bij Gezondheid & Co. Gezondheid & Co wordt uitgegeven door uitgever NDC Mediagroep. Uitgever van Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant en 35 weekbladen in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Flevoland. Contact Mail Tweet Berichten 3346 Alle berichten van

Reageer

Ga het gesprek aan ( reacties)

Meest gelezen artikelen

Meer laden

Gerelateerde artikelen

Meer laden

Uitgelicht