Zorg

Tjongerschans deelt gratis vuurwerkbrillen uit

Vanaf 14 december deelt de polikliniek Oogheelkunde van ziekenhuis Tjongerschans in Heerenveen gratis vuurwerkbrillen uit.

vuurwerkElk jaar opnieuw lopen mensen oogletsel op door vuurwerk. Bescherming van de ogen is niet alleen belangrijk bij het afsteken van vuurwerk, maar ook bij het kijken hiernaar is bescherming essentieel. Met deze actie stimuleert het ziekenhuis iedereen om voorzichtig met vuurwerk om te gaan. Het dragen van de vuurwerkbril moet het aantal slachtoffers met oogletsel door vuurwerk zoveel mogelijk terugdringen.

De brillen zijn gesponsord door Rockmed BV uit Oirschot, Revoir Groep uit Den Haag, Théa Pharma uit Wetteren (België) en Ursapharm Benelux BV uit Helmond. Dit zijn leveranciers van innovatieve en kwalitatieve producten voor oogheelkundig specialisten. Magic Vuurwerk uit Gorredijk heeft de brillen tegen kostprijs geleverd.

De actie loopt tot 31 december en geldt zolang de voorraad strekt. De brillen zijn af te halen bij de polikliniek Oogheelkunde. Er geldt een maximum van 2 brillen per persoon.

Lees het volgende artikel:
Carina Twerda Carina Twerda is sinds 2013 redacteur bij Gezondheid & Co. Gezondheid & Co wordt uitgegeven door uitgever NDC Mediagroep. Uitgever van Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant en 35 weekbladen in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Flevoland. Contact Mail Tweet Berichten 3347 Alle berichten van

Reageer

Ga het gesprek aan ( reacties)

Meest gelezen artikelen

Meer laden

Gerelateerde artikelen

Meer laden

Uitgelicht