Zorg

De sigaret de baas. Stoppen met roken is een moedige, gezonde en wijze beslissing!

Ook in 2016 worden er in heel Friesland de stoppen met roken trainingen  “Pakje Kans “ georganiseerd. De cursus bestaat uit zeven wekelijkse bijeenkomsten van 1,5 uur en behoort tot één van de meest effectieve methodes om te stoppen met roken.

Stoppen met rokenTijdens deze cursus wordt aandacht besteed aan de invloed van tabak, de afhankelijkheid van de sigaret, stress en gewichtsbeheersing, voeding en ontspanning. Ook hulp – en geneesmiddelen kunnen worden ingezet voor een optimale ondersteuning.

Stimulerend

Samen stoppen met roken wordt door velen  als stimulerend, effectief, doeltreffend en gezellig ervaren. Na afloop van de cursus is  90 -100 % van de deelnemers nog steeds gestopt met roken.
Deze cursus wordt georganiseerd door GGD Fryslân en uitgevoerd door het Steunpunt stoppen met roken.
De cursusleiders van het Steunpunt hebben jarenlange ervaring op dit gebied en hebben veel expertise in huis voor een optimale begeleiding en resultaat.
Dus Pakje je kans en geef je nu op via het telefoonnummer van GGD Fryslân 088-2299216 of via de website.
Bezoek ook onze  website voor een cursus bij u in de buurt. www.steunpuntstoppenmetroken.nl
Wilt u toch liever persoonlijke begeleiding? Bel vrijblijvend voor meer informatie over één van onze programma’s.
Stoppenmetroken
Lees het volgende artikel:
Carina Twerda Carina Twerda is sinds 2013 redacteur bij Gezondheid & Co. Gezondheid & Co wordt uitgegeven door uitgever NDC Mediagroep. Uitgever van Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant en 35 weekbladen in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Flevoland. Contact Mail Tweet Berichten 3350 Alle berichten van

Reageer

Ga het gesprek aan ( reacties)

Meest gelezen artikelen

Meer laden

Gerelateerde artikelen

Meer laden

Uitgelicht