Zorg

Politie laat net bevallen vrouw maar met rust

De politie in Rotterdam wilde dit weekend een vrouw van haar bed lichten omdat er nog een boete openstond. Eenmaal aan de voordeur ontdekten agenten dat de vrouw net was bevallen. Ze besloten dat ze – voorlopig – gewoon thuis mag blijven.

Politie

De agent meldt op Twitter: ,,Dame van bed gehaald ivm boete/celstraf. Bleek net bevallen te zijn (gezonde dochter). Dame maar bij dochter gelaten en afspraak gemaakt.”

Een paar uur later heeft de agent opnieuw iets opmerkelijks meegemaakt, twittert hij. Een man liep voor zijn politiebus door rood, waarop de agenten hem aanspraken. ,,Lekker belangrijk”, zou de man hebben gereageerd. De politieman: ,,Helaas had hij nog een boete open staan van 39.804 euro. De man zit nu licht bedroefd achterin de bus zijn zonden te overdenken.”

Lees het volgende artikel:
Carina Twerda Carina Twerda is sinds 2013 redacteur bij Gezondheid & Co. Gezondheid & Co wordt uitgegeven door uitgever NDC Mediagroep. Uitgever van Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant en 35 weekbladen in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Flevoland. Contact Mail Tweet Berichten 3352 Alle berichten van

Reageer

Ga het gesprek aan ( reacties)

Meest gelezen artikelen

Meer laden

Gerelateerde artikelen

Meer laden

Uitgelicht