Zorg

Rode Kruis waarschuwt voor hitte Vierdaagse

Het Rode Kruis waarschuwt de 48.896 deelnemers aan de Vierdaagse voorzorgsmaatregelen te nemen voor de hitte die later in de week wordt voorspeld.

Vierdaagse

Volgens het KNMI zijn de komende dagen zonnig en warm en stijgen de temperaturen naar mogelijk tropische waarden op woensdag. Vanaf donderdag wordt het licht wisselvallig met kans op buien en iets minder hoge maxima.

Het Rode Kruis roept wandelaars op goed uitgerust aan het evenement te beginnen en zonnebrand, petjes en voldoende eten en drinken mee te nemen. Ook wordt geadviseerd de EHBO App te downloaden, zodat wandelaars weten hoe ze zichzelf of elkaar kunnen helpen in geval van nood. Het Rode Kruis is met vrijwilligers langs de route aanwezig om eerste hulp te verlenen.

Carina Twerda Carina Twerda is sinds 2013 redacteur bij Gezondheid & Co. Gezondheid & Co wordt uitgegeven door uitgever NDC Mediagroep. Uitgever van Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant en 35 weekbladen in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Flevoland. Contact Mail Tweet Berichten 3336 Alle berichten van

Reageer

Ga het gesprek aan ( reacties)

Meest gelezen artikelen

Meer laden

Gerelateerde artikelen

Meer laden

Uitgelicht