Zorg

Tweeling krijgt op zelfde dag een dochter

Twee tweelingbroers in Israël zijn op dezelfde dag vader geworden van een dochtertje. De baby’s kwamen met een verschil van vijf uur ter wereld, zei een woordvoerder van het Soroko-ziekenhuis in de woestijnstad Beersheba. 

BABY-CONSULTATIEBUREAU-DORDRECHT

De tweelingen Ofir en Jariv Miller zijn 36 jaar oud en wonen met hun gezinnen in verschillende nederzettingen in de Negev-woestijn in het zuiden van Israël. Als eerste bracht afgelopen weekend de 31-jarige vrouw van Ofir haar baby ter wereld, het tweede meisje in het gezin, schrijft de Israëlische krant Yediot Ahronot. Kort daarna beviel de vrouw van Jariv van haar derde kind. ,,Voor ons zijn de meisjes als tweelingzusjes”, zei ze tegen de krant.

 

De sterke gelijkenis van de vaders zorgde op de kraamafdeling nog voor enige verwarring, volgens het afdelingshoofd. ,,De zusters begrepen eerst niet goed waarom steeds dezelfde vader tussen de twee kamers heen en weer liep. Pas later begrepen ze dat het in feite om twee verschillende personen ging.”

Lees het volgende artikel:
Carina Twerda Carina Twerda is sinds 2013 redacteur bij Gezondheid & Co. Gezondheid & Co wordt uitgegeven door uitgever NDC Mediagroep. Uitgever van Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant en 35 weekbladen in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Flevoland. Contact Mail Tweet Berichten 3336 Alle berichten van

Reageer

Ga het gesprek aan ( reacties)

Meest gelezen artikelen

Meer laden

Gerelateerde artikelen

Meer laden

Uitgelicht