Voeding

Gratis naar dé fitgirl van Nederland: Faya

Afvallen én fit worden. Het is kort gezegd het motto van het Killerbody boek van Faya. Het boek waarin de lezer in 12 weken haar body strak kan krijgen is een bestseller. Duizenden exemplaren gingen als warme broodjes, daarmee domineert het Killerbody Dieet al weken de lijst met bestverkochte boeken.

Fajah

Faya’s website en Instagramaccount hebben bovendien tienduizenden volgers. Nederland kan kortom niet meer om haar heen, Faya is dé fitgirl van dit moment.

Tijdens Gezondheid&Co het Event vertaalt Faya haar Killerbodytips live naar een presentatie op de beursvloer. Een presentatie die bezoekers gratis mogen bijwonen. Op zondag 2 oktober van 14.00 tot 15.00 uur. Let wel: vol is vol.

De (gratis) inschrijving start donderdag 15 september. Meld je aan via: www.gezondheidenco-event.nl/faya.

 

Lees het volgende artikel:
Carina Twerda Carina Twerda is sinds 2013 redacteur bij Gezondheid & Co. Gezondheid & Co wordt uitgegeven door uitgever NDC Mediagroep. Uitgever van Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant en 35 weekbladen in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Flevoland. Contact Mail Tweet Berichten 3347 Alle berichten van

Reageer

Ga het gesprek aan ( reacties)

Meest gelezen artikelen

Meer laden

Gerelateerde artikelen

Meer laden

Uitgelicht