Advertorial: Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: NDC mediagroep
Zorg

Gezonde ideeën, food inspiratie en eerlijke antwoorden tijdens Gezondheid&Co event

Gezondheid&Co is de kortste route naar een gezond en lekker leven. Het gloednieuwe evenement staat van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober op de agenda in MartiniPlaza in Groningen.

6ASMNGB3YI-1024x684

Gezondheid&Co komt met de juiste ingrediënten voor een positieve stimulans van body, mind en het sociale leven.  Met presentaties van onder andere Sem Schilt, Marnix Pauwels en Faya, die op zondag haar bestseller ‘Killerbody Dieet’ vertaalt naar een live-presentatie op de beursvloer. Gezondheid&Co komt met sportclinics, o.a. van Anna de Kok en TrainMore. Het evenement weet wat gezond en lekker eten is. In het biologische proeflokaal gaan bezoekers gratis aan de slag, rol bijvoorbeeld je eigen quinoa sushi, hap in een Dutch Weed Burger en ontdek de smaak van oesters.

Saunaplein

Gezondheid&Co is meer, veel meer. Het is ontspannen op het saunaplein, een bezoekje aan de leefstijlwaarzegger van Health i Port, de ervaring van een blinde of slechtziende en het fietsen van de Friese elf meter. De gezonde driedaagse heeft voor iedereen wat in huis. Van jonge foodies tot ‘oldies’ en alles wat daartussen in zit.

Gezondheid&Co event

Vrijdag 30 september t/m zondag 2 oktober

MartiniPlaza, Groningen

Tickets met korting + meer informatie

www.gezondheidenco-event.nl

Carina Twerda Carina Twerda is sinds 2013 redacteur bij Gezondheid & Co. Gezondheid & Co wordt uitgegeven door uitgever NDC Mediagroep. Uitgever van Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant en 35 weekbladen in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Flevoland. Contact Mail Tweet Berichten 3344 Alle berichten van

Reageer

Ga het gesprek aan ( reacties)

Meest gelezen artikelen

Meer laden

Gerelateerde artikelen

Meer laden

Uitgelicht