Well-being

Sauna het Friese Woud: gezellig en gezond ontspannen

Een dag sauna is gezond. Dat afwisseling van warmte en koude het gevoel van een korte vakantie geeft weten we inmiddels allemaal. Het geeft rust en verhoogt de hoeveelheid hemoglobine in het bloed, waardoor het zuurstoftransport door je hele lichaam wordt verbeterd.

Sauna het Friese Woud

In combinatie met een gastvrije omgeving bent u letterlijk een dag uit de wereld vol prikkels, stress en verplichtingen.

Het overwinnen van grote temperatuurverschillen zorgt voor de opbouw van weerstand en door transpiratie helpen het lichaam afvalstoffen kwijt te raken. In combinatie met een gastvrije omgeving bent u letterlijk een dag uit de wereld vol prikkels, stress en verplichtingen.

Beste sauna van Friesland

Sauna het Friese Woud in Boijl – op de provinciegrenzen van Friesland, Drenthe en Overijssel – heeft als middelgrote accommodatie voldoende faciliteiten om een ontspannen dag te beleven, maar het is geen megacentrum waar u als een nummer wordt gezien. Het is dan ook niet voor niets dat Sauna het Friese Woud is uitgeroepen tot ´De beste sauna van Friesland´ in 2012. Sfeer, gastgerichtheid, hygiëne en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zijn door de gasten beoordeeld met een gemiddelde van een 8,8.

Deze beoordelingen bevestigen de visie van het bedrijf: ‘Wij zijn de meest gastgerichte sauna van Noord Nederland’. Dit vertaalt zich ook in de optimale begeleiding die gasten ontvangen als zij voor het allereerst een sauna bezoeken. Alle medewerkers zijn geschoold en weten waar zij het over hebben.

Combineer bezoek met behandelingen en overnachting

Een bezoek aan de sauna is te combineren met behandelingen, Hammam of Rhassoul. De sauna heeft een rustruimte, een gezellige lounge-serre en een sfeervol betaalbaar restaurant. Gasten die wensen te overnachten doen dit of in een gezellige recreatiebungalow direct naast de sauna of in een geselecteerd hotel in de directe omgeving.

Bezoek de website om alle mogelijkheden te ontdekken.

Sauna het Friese Woud

Sfeer, gastgerichtheid, hygiëne en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zijn door de gasten beoordeeld met een gemiddelde van een 8,8.

Carina Twerda Carina Twerda is sinds 2013 redacteur bij Gezondheid & Co. Gezondheid & Co wordt uitgegeven door uitgever NDC Mediagroep. Uitgever van Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant en 35 weekbladen in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Flevoland. Contact Mail Tweet Berichten 3336 Alle berichten van

Reageer

Ga het gesprek aan ( reacties)

Meest gelezen artikelen

Meer laden

Gerelateerde artikelen

Meer laden

Uitgelicht