Zorg

Zit ik nog bij de goede zorgverzekeraar? Doe de test!

Driekwart van de inwoners van Noord-Nederland is nog nooit overgestapt van zorgverzekeraar en is dat ook dit jaar niet van plan.

tandarts, zorgverzekering, zorgverzekeraar

Bron: Wikimedia/ Randam

Mensen vinden overstappen te lastig, zijn bang voor de onzekerheid en blijven vol vertrouwen in Menzis, Achmea en De Friesland, traditioneel de grootste zorgverzekeraars in deze regio. Dat blijkt uit onderzoek van Vektis en de Nederlandse Zorgautoriteit.

Door over te stappen kunnen consumenten honderden euro’s besparen. Dagblad van het Noorden biedt daarom dit jaar een speciale Zorgkeuzehulp. Wat het beste bij jou past is te bepalen met drie muisklikken.

Dat is overigens slechts een hulpmiddel waarin een greep uit de voor Noord-Nederland meest relevante en populaire polissen vermeld staat. Wie over wil stappen moet de gegevens zelf nog controleren bij zijn huidige of nieuwe verzekeraar.

Carina Twerda Carina Twerda is sinds 2013 redacteur bij Gezondheid & Co. Gezondheid & Co wordt uitgegeven door uitgever NDC Mediagroep. Uitgever van Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant en 35 weekbladen in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Flevoland. Contact Mail Tweet Berichten 3336 Alle berichten van

Reageer

Ga het gesprek aan ( reacties)

Meest gelezen artikelen

Meer laden

Gerelateerde artikelen

Meer laden

Uitgelicht