Event

Gezondheid&Co_event_briefhoofd

NDC mediagroep lanceert het
evenement Gezondheid&Co

 

Van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober staat MartiniPlaza in Groningen in het teken van alles wat met gezondheid te maken heeft. NDC mediagroep organiseert in samenwerking met MartiniPlaza het eerste grote gezondheidsevenement van het Noorden: Gezondheid&Co.

Ingrediënten
Het evenement Gezondheid&Co maakt het haar bezoekers graag zo simpel en leuk mogelijk. Zij hoeven niet bij deskundigen de deur plat te lopen of zich helemaal suf te surfen, de zoekterm ‘gezond’ levert via Google immers alleen al ruim dertig miljoen zoekresultaten op, of. Tijdens de gezonde driedaagse van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober in MartiniPlaza in Groningen komen specialisten op het gebied van smaak, fit, leef!, zorg en comfort ter plekke met eerlijke antwoorden. Bezoekers maken een ‘gezonde route’ door de hallen van MartiniPlaza en krijgen de kans om aan te schuiven bij publieksacademies.

Week van de Gezondheid
Het event Gezondheid&Co is als een gezonde kers op de taart onderdeel van de Week van de Gezondheid. Een week waarin we de opwarmpizza’s in de supermarkt laten liggen en er lekker op uit trekken. De Week van de Gezondheid laat met een gevarieerde mix aan evenementen, variërend van de dag van de gezonde werknemer tot een congres, zien dat ‘gezondheid’ allesbehalve een geitenwollenbegrip en dat een bewuster leven ons allemaal aangaat.

Uw gezonde partner NDC mediagroep
Gezondheid&Co bestaat niet alleen uit een driedimensionale versie, iedere weken ploft er, met de noordelijke dagbladen, eveneens een gezondheidsbijlage op de mat en 24 uur per dag verschijnt gezond nieuws op Gezondheidenco.nl. Ook worden publieksacademies georganiseerd. Hiermee omarmt NDC mediagroep de groeiende wereld van de gezondheid en zet zich serieus en vol enthousiasme neer als een volwaardige gezondheidspartner.

Volgt u de gezonde koers?
Profiteer tijdens de gezonde driedaagse in MartiniPlaza van het persoonlijke contact met duizenden nieuwsgierige consumenten die het beste uit het leven willen halen. Zij laten zich graag bijpraten over een bewuste levensstijl en willen dit ter plekke ervaren. Gezondheid&Co is op zoek naar specialisten op het gebied van smaak, fit, zorg, comfort en het bewuste leven.

NDC mediagroep biedt een keus uit informatieve en belevingspakketten. De eerstgenoemde variant worden kant-en-klaar opgeleverd. Het aspect ‘beleving’ vraagt maatwerk en creativiteit. In overleg met de exposant wordt dit gezamenlijk vormgegeven.

Brochure
Klik hier

Prijzenoverzicht
Klik hier

Inschrijfformulier
Klik hier

*NDC mediagroep behoudt zich het recht voor aanmeldingen om reden te weigeren, dan wel in overleg aan te passen.

Contact
NDC mediagroep
Team Gezondheid&Co

[T] 050 5844994
[E] events@ndcmediagroep.nl
[W] www.ndcevents.nl

Locatie
MartiniPlaza,
Lubeckweg 2, Groningen