Voeding

Gratis naar dé fitgirl van Nederland: Faya

Afvallen én fit worden. Het is kort gezegd het motto van het Killerbody boek van Faya. Het boek waarin de lezer in 12 weken haar body strak kan krijgen is een bestseller. Duizenden exemplaren gingen als warme broodjes, daarmee domineert het Killerbody Dieet al weken de lijst met bestverkochte boeken.

Fajah

Faya’s website en Instagramaccount hebben bovendien tienduizenden volgers. Nederland kan kortom niet meer om haar heen, Faya is dé fitgirl van dit moment.

Tijdens Gezondheid&Co het Event vertaalt Faya haar Killerbodytips live naar een presentatie op de beursvloer. Een presentatie die bezoekers gratis mogen bijwonen. Op zondag 2 oktober van 14.00 tot 15.00 uur. Let wel: vol is vol.

De (gratis) inschrijving start donderdag 15 september. Meld je aan via: www.gezondheidenco-event.nl/faya.

 

Ontvang GRATIS tips over gezond leven, recepten en trends.

Meld je nu aan voor de wekelijkse Gezondheid&Co email update en mis niets. Helemaal gratis in je inbox.

Reageer

Ga het gesprek aan (0 reacties)
Carina Twerda Carina Twerda is een enthousiaste redacteur die de veertig nadert. Schrijven, lezen en recepten uitproberen zijn haar hobby's. Je maakt haar dan ook ontzettend blij met een kookboek. Ook heeft ze onlangs haar wandelschoenen onder het stof vandaan gehaald en probeert ze meer te bewegen. Contact Mail Tweet Berichten 3621 Alle berichten van