Deze advertentie is mede mogelijk gemaakt door: TastyBasics
Voeding

TastyBasics: waardevolle voeding, voeding in balans

“Proef maar eens!” Uitnodigend schuift Mariëtte van Duijn me haar zelfbereide supergezonde pannenkoekje toe. “Gemaakt van gepureerde boontjes, wortel, courgette, ei en onze TastyBasics-pannenkoekmix, waar ook weer een heleboel groente in zit.” Het smaakt verrukkelijk.

Fotografie juli 2016

Mariëtte werkt bij TastyBasics in het Drentse Aalden, een jong bedrijf dat gezonde voeding ontwikkelt die zo lekker en voedzaam is, dat het volhouden van een gezonde leefstijl een eitje wordt. “We eten echt veel en veel te veel koolhydraten. Onze voeding is uit balans en daardoor kunnen gezondheidsproblemen ontstaan”, legt Mariëtte uit. “Bij TastyBasics ontwikkelen we gezonde alternatieven.”

Boordevol groente en vezels

Koolhydraten zitten onder andere in snoep, koek, brood, pasta en rijst. Ze zijn een veroorzaker van overgewicht, en daardoor ontstaan weer aandoeningen zoals diabetes en hart- en vaatziektes.  In de producten van TastyBasics zijn koolhydraten vervangen door een maximum aan groente en vezels. De TastyBasics pannenkoek bijvoorbeeld zit boordevol groente en vezels en bevat 60 procent minder koolhydraten. “Favoriet bij mijn kinderen”, zegt Mariëtte. “En helemaal volgens de Richtlijn Gezonde Voeding, net als onze andere producten.”

In TastyBasics-brood zitten veel noten, 3 keer meer eiwitten en vezels en 80 procent minder koolhydraten dan in gewoon bruin brood. Aan de voedzame snack ‘Oermelet’ zijn helemaal geen extra koolhydraten toegevoegd. Ook de puree, het groentetaartje, en de huzarensalade zijn smakelijk en koolhydraatarm.

tasty-basics

Gemakkelijk om mee te nemen

“We hebben 250 gram groente per dag nodig. Dat is veel. Met alleen groente bij het warm eten haal je dat niet. En het is best wel een gedoetje om zoveel groente mee te nemen voor de lunch. Onze pannenkoek of ons groentetaartje kan in je broodtrommel en ook onze huzarensalade neem je makkelijk mee. Daarmee krijg je door de dag heen een fikse dosis gezondheid binnen. We voegen nooit extra suiker toe. Onze producten zijn puur en eerlijk.”

De producten van TastyBasics zijn verkrijgbaar via www.tastybasics.nl

 

In de stand van TastyBasics op Gezondheid&Co in MartiniPlaza zijn alle producten te proeven en zijn koolhydraatarm brood en crackers verkrijgbaar. Mariette van Duijn verzorgt bovendien op vrijdag van 14.15 tot 14.45 uur en zaterdag van 16.15 tot 16.45 uur een gratis presentatie

Ontvang GRATIS tips over gezond leven, recepten en trends.

Meld je nu aan voor de wekelijkse Gezondheid&Co email update en mis niets. Helemaal gratis in je inbox.

Reageer

Ga het gesprek aan (0 reacties)