Well-being

Blije voeten en langzaam fietsen op eerste editie Gezondheid & Co

Gretig tekenden zorgaanbieders en bedrijven in op de eerste editie van de beurs Gezondheid & Co van de NDC Mediagroep

dsc_6295

Zo langzaam mogelijk fietsen op de Friese Elf Meter, het onderstel laten ontspannen bij Blije Voeten of gezond snacken met Jamie Olivers FoodRevolution. Het kan allemaal op Gezondheid & Co, Het Event in Martiniplaza in Groningen. Wat lezers van Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden kennen als de veertiendaagse bijlage over gezondheid en levensstijl, is nu ook een evenement.

Programma

Vele tientallen bedrijven en zorgaanbieders bieden drie dagen lang een gevarieerd en informatief programma voor wie belangstelling heeft voor gezondheid, verantwoord eten, sportief leven en andere zaken die bijdragen aan balans in het leven.

De eerste bezoekers weten vrijdagmiddag al snel de weg te vinden naar de kramen, korte lezingen en sportieve demonstraties. Bekende organisaties als de GGD’s, Lentis, thuiszorgaanbieders en Alzheimer Nederland zijn er. Maar ook veel verkopers van waterontharders, een firma die magnesiumtabletten verkoopt en ‘ontzorgexpert’ Hoekstra uit Surhuisterveen.

Wie het slim uitkient kan heel wat lichaamsdelen laten testen op deze beurs of een compleet beweegprogramma ondergaan.

Meer over het event vind je hier

Ontvang GRATIS tips over gezond leven, recepten en trends.

Meld je nu aan voor de wekelijkse Gezondheid&Co email update en mis niets. Helemaal gratis in je inbox.

Reageer

Ga het gesprek aan (0 reacties)
Carina Twerda Carina Twerda is een enthousiaste redacteur die de veertig nadert. Schrijven, lezen en recepten uitproberen zijn haar hobby's. Je maakt haar dan ook ontzettend blij met een kookboek. Ook heeft ze onlangs haar wandelschoenen onder het stof vandaan gehaald en probeert ze meer te bewegen. Contact Mail Tweet Berichten 3630 Alle berichten van