Well-being

Gezondheid&Co trekt geïnteresseerd publiek

Van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober was het zover, de aftrap van de live-vertaling van Gezondheid&Co. Ruim 4.500 bezoekers stapten de draaideur van MartiniPlaza binnen en volgden de ‘kortste route’ naar een gezond en lekker leven. img_3051-ndcevents-gezondheidenco-zondag

Een kleine honderd specialisten gaven invulling aan de thema’s smaak, fit, zorg, leef! en comfort. De presentatie van Fajah Lourens vulde de Topsportlounge met 250 ‘killerbody’s’, Sem Schilt liet zich van een zachte kant zien, de spieren werden getraind gedurende de sportclinics, er werd vrolijk mee gedanst met Zora de zorgrobot en de foodworkshops vonden gretig aftrek.

img_2921-ndcevents-gezondheidenco-zondag

 

NDC mediagroep, organisator van het evenement, heeft hiermee een evenement neergezet dat enerzijds informatief van aard is, maar waar vooral de beleving voorop staat. Het mediabedrijf hoopt dit concept uit te kunnen bouwen en een vaste gezonde waarde in het jaar te creëren.

Natuurlijk zeggen foto’s veel meer dan woorden. Geniet nog even met ons mee en blader door ons online fotoalbum op http://www.gezondheidenco-event.nl/.
img_2517-ndcevents-gezondheidenco-zaterdag

 

Ontvang GRATIS tips over gezond leven, recepten en trends.

Meld je nu aan voor de wekelijkse Gezondheid&Co email update en mis niets. Helemaal gratis in je inbox.

Reageer

Ga het gesprek aan (0 reacties)