Deze advertentie is mede mogelijk gemaakt door: Skin Care Aurora
Zorg

Permanent Make-Up bij Skin Care Aurora. Wat is permanente Make-up?

Lisette Bouman van Skin Care Aurora in Oldekerk is gecertificeerd GGD PMU artist. Wat is  permanente make-up eigenlijk? En voor wie is het geschikt? 

Permanente make-up

Door middel van een steriele naaldmodule wordt pigment onder de huid aangebracht.  Je kunt kiezen voor een eyeliner rondom de ogen, een kleur op de lippen of het creëren van wenkbrauwen waardoor ze voller en mooier van vorm worden. ,,Dit gebeurt zodanig dat ik altijd zal proberen de natuurlijke uitstraling en vorm van het eigen gezicht te behouden”, legt Lisette Bouman uit. 

Voordelen permanente make-up

Voordeel hiervan is dat je 24/7 een mooie lijn, kleur of perfecte wenkbrauwen hebt. Ook al ga je bijvoorbeeld naar de sauna, of zwemmen het loopt niet uit. Het is niet alleen maar mooi maar bijvoorbeeld ook een uitkomst voor mensen die alopecia hebben En wanneer je ziek bent geweest en chemokuren hebt gehad kunnen je haartjes ook wegvallen. Hierbij is het zetten van een permanente make-up een behulpzame stap in het genezingsproces. Een mooie uitstraling geeft innerlijk zelfvertrouwen.

Microblading

Lisette volgt jaarlijks masterclasses om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Op dit moment is dat de microblading; met een speciaal mesje worden er hairstrokes, nieuwe haartjes, gezet in de wenkbrauw met pigment. Dit geeft een heel mooi en natural effect, bijna niet van echte haartjes te onderscheiden. 

Wanneer je besluit tot een permanente make-up of wil je graag meer weten, mag je altijd komen voor een vrijblijvend intake gesprek. Hierbij laat ik ook voorbeelden zien hoe ik werk en wat de resultaten zijn. En gaan we samen bekijken wat je graag zou willen en wat je mogelijkheden zijn, mijn uitgangspunt is om het zo natuurlijk mogelijk bij de vorm van je gezicht, huid- en haarkleur aan te laten sluiten. Daarna gaan we de kleur bepalen, je wenkbrauwen of eyeliner wordt getekend in je gezicht zodat je een goed beeld krijgt hoe het eruit gaat zien. 

Skin Care Aurora

Kijk voor meer informatie op Facebookpagina Skin Care Aurora of de website: www.skincare-aurora.nl  

Telefoonnummer: 06 511 56 112 (whats app) of 0594 52 88 20 

U vindt ons aan de Kuzemerweg 21 in Oldekerk. Dat is tegenover manege Stal de Wijk.

 

Ontvang GRATIS tips over gezond leven, recepten en trends.

Meld je nu aan voor de wekelijkse Gezondheid&Co email update en mis niets. Helemaal gratis in je inbox.

Reageer

Ga het gesprek aan (0 reacties)