Deze advertentie is mede mogelijk gemaakt door: Slankinzicht
Zorg

Moeiteloos afvallen met behulp van hypnose

‘Dat mag ik niet eten’. Hoe vaak hoor je dat jezelf zeggen op verjaardagen, omdat je wéér op dieet bent? Tegen beter weten in ook nog, want die kilo’s vliegen er net zo hard weer aan. Wat nu als je zou kunnen zeggen: ‘Dat hoef ik niet’.

Coaching en hypnose

Tanja Nab van Slankinzicht leert je door middel van coaching en hypnose in contact te komen met je lichaam, zodat je zelf weer gaat voelen wat je lijf nodig heeft. Want als je goed luistert vertelt je lichaam je wat je wel en niet hoeft te eten.

Tanja heeft zelf ruime ervaring met diëten én ervaring met werken in de zorg en de psychiatrie. Nadat ze als filiaalmanager van een kledingwinkel zag hoeveel vrouwen ontevreden waren over hun lichaam, startte ze met coaching om mensen te helpen met afvallen.
,,Daarna heb ik de opleiding voor hypnotherapeut gevolgd, dat wilde ik altijd al worden. Ik ben nu de enige hypnotherapeut in Nederland die zich puur richt op eetproblemen en overgewicht.”

Mindset

Als coach richtte Tanja zich al op het veranderen van de mindset van haar cliënten. ,,Met hypnose kun je dat proces bespoedigen en een positieve bekrachtiging meegeven. Je kunt er bijvoorbeeld voor zorgen dat mensen een fijn gevoel krijgen van bewegen.”

Tanja geeft tijdens de hypnose bepaalde opdrachten. ,,Vaak gaan we overeten om iets te verwerken. Hypnose geeft je de mogelijkheid om van een afstandje naar jezelf te kijken en de negatieve lading van herinneringen en ervaringen af te halen.”

Tanja legt uit dat je wilskracht en je geestkracht dezelfde richting op worden gestuurd. ,,Dat lukt alleen als je dat zelf wilt, je houdt zelf de regie. Je herinnert je ook alles van de hypnose, want eigenlijk is het gewoon een heel diepe concentratie waarbij je heel erg gefocust bent op wat ik je vertel of vraag.”

Virtuele maagband

Als enige in Friesland is Tanja gecertificeerd om het Virtuele Maagband Programma te mogen toepassen. ,,Ik neem je tijdens de hypnose als het ware mee het ziekenhuis in, waarna je onbewuste reageert alsof je een echte maagband hebt. Ook gaan we aan de slag met het maken van bewuste keuzes; we creëren een slanke mindset. Je gaat bewuster over voeding nadenken en verandert je kijk op eten.”

 

De resultaten zijn verbluffend. ,,Cliënten vertellen mij: ‘Ik heb echt geen honger meer, terwijl ik anders altijd de hele dag aan eten dacht’.”

Primeur: hypnose op afstand

Tanja werkt 1 op 1 met cliënten, maar ook met groepen. ,,En ik heb een primeur: vanaf half december start ik met een online programma zodat je zelf thuis mijn programma, inclusief hypnose, in je eigen tijd en tempo kunt toepassen.

 

Ben je nieuwsgierig? Houd mijn website en Facebookpagina goed in de gaten!”

Meer info: www.slankinzicht.nl en www.facebook.com/Slankinzicht

Ontvang GRATIS tips over gezond leven, recepten en trends.

Meld je nu aan voor de wekelijkse Gezondheid&Co email update en mis niets. Helemaal gratis in je inbox.

Reageer

Ga het gesprek aan (0 reacties)