Well-being

Wellness Nietes | De sfeer is belangrijk in Saunastate Gorredijk

Gezellig, ongedwongen, professioneel, ontspannend en de sfeer van een bruincafé. Carien Keizer keek voor Gezondheid & Co eens bij Saunastate in Gorredijk. Een sauna waar voor iedereen wel iets te vinden is. 

Een houtgestookte sauna in een originele woonwagen waar je werkelijk fantastisch kunt zweten. Sauna, Thermen, Wellness… hoe je het noemt maakt niet uit.  Bij Saunastate in Gorredijk vind je  goede saunafaciliteiten in een authentieke sfeer.  

Gezelligheid

Badkleding is vanwege de hygiëne niet toegestaan in deze sauna en ook zijn er geen speciale dagen voor dames alleen. Directeur Robert ter Elst: ,,Wij willen ons wat onderscheiden van andere sauna’s. Bij ons vind je een ongedwongen sfeer.” Iedereen is dan volgens Ter Elst ook welkom. ,,Gezelligheid is verplicht.” Zelfs kinderen zijn welkom in Gorredijk. ,,Ik weiger de nieuwe generatie te weigeren.”

Bar

Dat gezelligheid belangrijk is in de thermen blijkt wel uit het café dat in het complex aanwezig is. Carien Keizer noemt het het bruine café en dat is ook de sfeer die Saunastate uit wil stralen. 

 

Meer sauna-filmpjes vind je op het Youtube kanaal van Gezondheid & Co

Ontvang GRATIS tips over gezond leven, recepten en trends.

Meld je nu aan voor de wekelijkse Gezondheid&Co email update en mis niets. Helemaal gratis in je inbox.

Reageer

Ga het gesprek aan (0 reacties)
Carina Twerda Carina Twerda is een enthousiaste redacteur die de veertig nadert. Schrijven, lezen en recepten uitproberen zijn haar hobby's. Je maakt haar dan ook ontzettend blij met een kookboek. Ook heeft ze onlangs haar wandelschoenen onder het stof vandaan gehaald en probeert ze meer te bewegen. Contact Mail Tweet Berichten 3780 Alle berichten van