Well-being

Wellness Nietes | De 7 sauna’s van Sauna Thermen Zuidwolde

Tijdens een dag ontspannen wil je natuurlijk onbezorgd genieten en daarom staat er vaak een heel team van  horecamedewerkers, masseuses en  schoonheidsspecialisten klaar. Maar gaan die mensen zelf eigenlijk ook naar de sauna?

Werken in de sauna

Hoe is het om in de Thermen te werken? Zit je dan elk vrij uurtje in de sauna? Of houd je liever je kleren aan en ga je naar een andere sauna? Carien Keizer zocht de antwoorden op deze vragen in Sauna Thermen Zuidwolde.

Zuidwolde

Sauna Thermen Zuidwolde

Ervaar landelijke luxe in deze wellnessboerderij omgeven door een prachtige, rustieke tuin. Een plaats waar rust, intimiteit en gastvrijheid de boventoon voeren.

Wandelen door de weelderige tuin met z’n nostalgische bruggetjes en appelbomen. Achterin de tuin bevindt zich de grotsauna waar jij je in een compleet andere wereld waant. In totaal zijn er 7 sauna’s en een beautyafdeling waar je onder andere kunt genieten van massages en gezichtsbehandelingen. In het restaurant worden regionale gerechten geserveerd.

Ontvang GRATIS tips over gezond leven, recepten en trends.

Meld je nu aan voor de wekelijkse Gezondheid&Co email update en mis niets. Helemaal gratis in je inbox.

Reageer

Ga het gesprek aan (0 reacties)
Carina Twerda Carina Twerda is een enthousiaste redacteur die de veertig nadert. Schrijven, lezen en recepten uitproberen zijn haar hobby's. Je maakt haar dan ook ontzettend blij met een kookboek. Ook heeft ze onlangs haar wandelschoenen onder het stof vandaan gehaald en probeert ze meer te bewegen. Contact Mail Tweet Berichten 3780 Alle berichten van