Deze advertentie is mede mogelijk gemaakt door: Zorgpleinnoord
Zorg

Zorgpleinnoord organiseert Week van Zorg en Welzijn 

Onder de titel Maak kennis met kunde proberen zorgorganisaties in de Week van Zorg en Welzijn van 12 tot en met 17 maart mensen warm te maken om in de zorg te komen werken.

ziekenhuis zorg senior zorg shutterstock_284569499

Open huis

Honderden zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland openen die week hun deuren om te laten zien hoe het eraan toegaat op de werkvloer. Weet jij nog niet wat je later wilt worden? Ben jij je aan het oriënteren voor een andere stap in je carrière? Ben jij op zoek naar een vervolgstudie? Of misschien ben je op zoek naar een passende woning of dagbesteding.

 

Neem dan een kijkje bij het verpleeghuis om de hoek of in een operatiekamer van een ziekenhuis in de buurt. Van zorgboerderij tot GGZ, van nieuwe zorg in de wijk, kleinschalig wonen in de ouderenzorg, revalidatie in de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen, GGZ, mondzorg, buurthuizen, huisartsen, kinderopvang, noem maar op.

 

Hier vind je het overzicht van open huizen in Noord-Nederland

ANPFOTO KOEN SUYK

Meer informatie

Het hele programma van Noord-Nederland is te bekijken op www.zorgpleinnoord.nl

Ontvang GRATIS tips over gezond leven, recepten en trends.

Meld je nu aan voor de wekelijkse Gezondheid&Co email update en mis niets. Helemaal gratis in je inbox.

Reageer

Ga het gesprek aan (0 reacties)
Carina Twerda Carina Twerda is een enthousiaste redacteur die de veertig nadert. Schrijven, lezen en recepten uitproberen zijn haar hobby's. Je maakt haar dan ook ontzettend blij met een kookboek. Ook heeft ze onlangs haar wandelschoenen onder het stof vandaan gehaald en probeert ze meer te bewegen. Contact Mail Tweet Berichten 3688 Alle berichten van