TakeDaily introduceert abonnement voor voedingssupplementen op maat

Na een succesvolle lancering in Denemarken, maakt TakeDaily het nu ook voor iedereen in Nederland mogelijk om een persoonlijk pakket voedingssupplementen samen te stellen. Mensen verschillen immers in levensstijl en voedingspatroon en hebben daarom ook behoefte aan verschillende supplementen.

Voedingssupplement

Na het online invullen van een uitgekiende vragenlijst, naar wens aangevuld met een gratis consult met een voedingsdeskundige, krijgen abonnees iedere vier weken de voedingssupplementen thuisbezorgd die precies bij hen aansluiten. Veel Nederlanders gebruiken voedingssupplementen, maar zijn hierbij wel aangewezen op hun eigen kennis. Veel vrouwen slikken bijvoorbeeld wel specifieke supplementen als ze zwanger worden, maar hebben verder geen duidelijk beeld bij de eventuele vitamines en mineralen die ze missen in hun dagelijkse voedingspatroon. Om precies te bepalen welke vitamines en mineralen je als aanvulling kunt gebruiken, is namelijk behoorlijk gespecialiseerde kennis vereist.

Uniek profiel op basis van algoritme

TakeDaily maakt het mogelijk om een individueel voedingspatroon dagelijks aan te vullen met de vitamines en mineralen waar die persoon behoefte aan heeft. TakeDaily heeft een algoritme ontwikkeld dat automatisch de juiste supplementen combineert en rekening houdt met een verantwoorde dosering. Op basis van een online vragenlijst, ontwikkeld in samenwerking met diëtisten en voedingswetenschappers, kunnen tientallen variaties samengesteld worden. Deze worden iedere vier weken in een gepersonaliseerd pakket met handige dagelijkse porties in de brievenbus bezorgd, zodat de vele potjes supplementen in de kast verleden tijd zijn. De Nederlands/Deense oprichter van TakeDaily, Marc Lucas, denkt dat dit concept veel mensen aanspreekt: ”Steeds meer Nederlanders hechten waarde aan een gezonde levensstijl, maar missen een eenduidig advies over hoe voedingssupplementen daar een rol in kunnen spelen. Daarom hopen we met TakeDaily het hen vooral makkelijker te maken, zodat je gedegen advies krijgt en alleen betaalt voor wat je echt nodig hebt.”

Productie in eigen beheer

De capsules van de voedingssupplementen zijn uit plantaardig materiaal vervaardigd volgens alle geldende EU-richtlijnen. De samenstelling van de supplementen bestaat uit vitamines, mineralen en omega-3 vetzuren. TakeDaily beheert zelf het productieproces zodat het toezicht kan houden op de kwaliteit. Op deze manier wordt de tussenhandel uitgeschakeld en kan de prijs aantrekkelijk blijven. ——————————————————————————————————————–www.takedaily.nl